Alla inlägg under maj 2013

Av aprilbebis - 22 maj 2013 14:21

Ibland undrar man hur människor tänker. Varför kan folk bara inte stå för vad dom gjort?

Situationen är sådan att en person stått och sagt att den vet exakt vad allt handlar om.. hon är sån och sån och sån.
En annan person är förbannad och säger saker i stundens hetta, som denne sedan ångrar. Men tror ändå att det är i förtroende. Person nummer ett skvallrar givetvis om vad hon fått höra
Men utelämnar det hon själv snackat om personen (såklart!!)
När person nummer två sedan ringer till person nummer 1 så blånekar person nummer 1 att hon sagt något till någon! Bullshit.

Varför kan man inte stå för sina handlingar? Och innan man skvallerkärringen i en sätter igång kanske man ska börja med att berätta det man själv sa först :)

Och på tal om något annat så börjar jag tröttna på att folk pikar min familj.. kanske skulle börja pika dennes familj tillbaka?

Av aprilbebis - 19 maj 2013 21:59

Varför går en helg så fort? :/
Lördagen bjöd på underbart väder vilket gav oss tillfälle att fixa i trädgården. Klippte gräset och alla kanter, skurade altanen, oljade sandlådan och mellan allt detta massa bus med lilleman som älskar att vara ute. Vi gick inte in förrän det var dags att duscha/bada och göra oss iordning för att åka till Sandra och Niklas på eurovision kväll. Tjejerna framför tv:n och killarna framför fifa i källaren. Lilleman somnade gott i vagnen i deras extrarum.
Var roligt att träffa allihop igen och litr extra roligt att Frida och lilla söta Ebba kom! :)

Blev en sen kväll och en tidig morgon med jobb idag. Är helt slut nu. Snart är det dags för sängen! :)


Av aprilbebis - 17 maj 2013 20:38

Det går tydligen bara bra att "bry" sig när man är nyfiken.

Lågt!!

Av aprilbebis - 15 maj 2013 22:36

Har varit så mycket det sista att jag inte har tagit mig tid att skriva.
Helgen har vi spenderat med goa vänner, både lördag och söndag.
Måndag var jobbdag och igår öppna förskolan :)

Men idag har jag och lilleman haft en hemmadag själva. Helt underbart, vädret har varit fantastiskt iaf efter lunch.
Efter frukosten rörde vi ihop fröknäckebröd och slängde in i ugnen..150 grader ca 1 timme. Efter en stund börjar det lukta bränt, går ut i köket.. då har min lille pojk höjt upp värmen till 250 och det var något bränt i ugnen. Öppnar och tar ut dom.. rök överallt. Kommer på brandlarmet och öppnar alla fönster och dörrar. Hjälpte inte och det börjar tjuta som attans. Larmcentralen ringde upp rätt såfort tack och lov. Ja vi har hemlarm med brandlarm kopplat till larmcentral ;) Under tiden allt detta händer så sitter min lille pojk och bara skrattar. Haha redan så busig. Blev inget knäckebröd iaf ;) Men när jag kom hem efter gymmet nu ikväll hade min stora älskling gjort en plåt åt mig!! :)

Nåja, resten av dagen bestof av promenad, plocka blommor, gunga och greja i trådgården. Mycket att göra i den nu.. rensat omgräs och grävt upp buskar vi inte ville ha kvar. Sedan kom en vän hit och kollade hur mycket jord vi behöver till det som ska fyllas ut, så nästa vecka kommer han med ett lass!

Träningen och maten går utmärkt. Känns på byxorna att det börjar hända grejer. Sååå skönt! :)
Dags för nytt program snart igen dessutom, härligt!

Av aprilbebis - 8 maj 2013 22:14

Jobbdag som sagt, då hinner man inte med så mycket annat. Blev en sväng till bästa mamma och pappa en sväng på em också, var tvungen att kika dom nya fönstrena. Sjukt snyggt!

Hem och fixade lite middag, blev kycklingwrap. Kyckling, sallad och en kall dipp på lättkesella. Riktigt gott.

Lilla hjärtat vaknade för en stund sedan och grät.. då hade han spytt ner hela sängen. Hoppas INNERLIGT att det inte är magsjuka! Nu sover han gott igen iaf.

Hoppas på en frisk plutt och bra väder i morgon för isf blir det djurparken med lillis bästa farbror och faster :)

Av aprilbebis - 7 maj 2013 21:00

Nu är den vidriga magsjukan bortstädad, allt är spritat och alla handdukar osv bytt. Skönt!

Idag har varit en underbar dag som startade med sovmorgon. Långpromenad på fm och efter lunchen åkte vi till Sandra och har spenderat dagen där. Mestadels på lekplatsen, gunga såklart ;)
Måste åka och inhandla solkräm och en solhatt åt lilleman. Så himla svårt att veta vad man ska ta på honom, han hatar ju att bli varm.
Han somnade tidigt efter denna utedag! :)

Jag har haft en dejt med gymmet ikväll, skönt att vara tillbaka även om det bara var några dagar sedan, men känns som mer. Nu är jag härligt trött i hela kroppen. Dags för ett kvällsmål, dusch och förbereda inför en jobbdag i morgon!

Av aprilbebis - 6 maj 2013 21:27

Vilken härlig helg det blev.. verkligen inte!! Här har vi legat magsjuka jag och Jim. Fy =/
Är glad att lilleman har klarat sig iaf. Hans farmor och farfar kom hit igår och tog med honom ut i två timmar, så skönt! Men han var snäll mot sin sjuka mor och far för han sov bannemej middag mellan 10 och 14:30.

Idag har vi känt oss bättre och haft en utedag. Från i förmiddags tills nu ikväll. Medan lilleman vilade middag så har vi rensat våra land, nu är det riktigt fint. Ska bara köpa lite blommor också :) Ätit både lunch och mellanmål ute. Jim har skruvat ihop sandlådan och under tiden gungade lilleman, i säkert 2 timmar. Han hade kunnat sitta där hela dagen om han fick ;)
På eftermiddagen gick vi upp till hästarna som går ca 200 m från oss. Lilleman älskar djur så han var överlycklig :)

Nu är det snart dags för sängen efter lite grillat. I morgon är det nya tag och träning som gäller!

Av aprilbebis - 3 maj 2013 22:19

Okej jag är ingen person som gillar att lägga ut vad jag äter osv.. gillar mer att läsa vad andra äter. Men nu när jag börjat med detta gör jag det mycket förmin egen skull.
MEN det finns ett undantag, blåbärsdrink. Den är så sjukt god. Jag som inte är så värst förtjust i blåbär annars!

Här får ni recept, testa om ni vill ha ett nyttigt mellanmål! :)

2,5 dl wellness yoghurt blåbär
0,5 apelsin (saften)
0,5 dl blåbär (osockrade)
1 krm kardemumma

Blanda ihop och pressa i apelsin saften. Mixa, servera och njuuuut!

Ovido - Quiz & Flashcards