Alla inlägg den 26 juni 2013

Av aprilbebis - 26 juni 2013 07:58

Måndagen efter kalaset och festen åkte jag och Jim på mini semester till Tyskland. Bilade ner till Lubeck, gick hur bra som helst ner tills vi kom in till Lubeck, där körde vi vilse med en gång. Slutade med att några vakter fick köra framför oss hela vägen till hotellet ;)
Det blev tre underbara dagar, picknick i en jätte fin park, mycket shopping, mys och prat. Helt fantastisk stad med riktigt bra restauranger ut med kanalen. Dom hade en 3 våningar stor new yorker affär där vi trivdes bra, vi hittade massa fina kläder.
En cider/öl innan vi gick från hotellet på fm och sedan lite pauser på olika uteserveringar för att fylla på ;) Man får ju passa på när man är barnledig :)

Hade gärna stannat någon dag till, men på onsdagen var det dags att åka hem igen. Blev ett stopp på bordershoppen och inhandla lite öl, cider och vin, blev även en flaska captain morgan, baileys och likör 43.
Vi åkte från ett 29 grader soligt varmt tyskland, till det värsta åskovädret jag skådat i Danmark, till ett grått Sverige.
Blev en natt i Varberg innan vi slutligen åkte hem på torsdag fm, då var saknaden och längtan efter lilleman otroligt stor!

Ovido - Quiz & Flashcards