Alla inlägg under januari 2013

Av aprilbebis - 21 januari 2013 21:26

Igår var min lilla älskling redan 9 månader. Mammas finaste <3
Tänk att en så liten människa kan betyda mer än allt i världen.

Både igår och idag bestämde han att det var morgon mitt i natten, igår 4:15 och inatt 03:00. Häärligt ;) Vad jag än gjorde gick det inte att få honom att somna om så det var bara att traska upp :)

Suttit på akuten hela eftermiddagen och kvällen med min stora älskling. Han blev inlagd för operation, så nu väntar jag på att få höra något.
Tack snälla mamma och pappa för hjälpen med lilleman under tiden <3

Nej nu är det dags för sängen, är helt slut!

Av aprilbebis - 19 januari 2013 21:48

God kväll!

Gud vad man är på bra humör när det är helg, förstår dock inte varför dom ska gå så fort.


Igår var vi på mysig fredagsmiddag hemma hos Jims mamma och pappa. Jätte god mat och mys. Lilleman var helt slut när vi åkte hem och stendäckade i bilen.


Idag har vi gjort lite nytta, varit och handlat lite och fixat här hemma. Min lilla prins har sovit middag i 4(!!) timmar. Måste vara tänderna som spökar. Framtänderna börjar ju titta fram. Tänkte att han säkert skulle vara vaken till 21. Men nej då.. 16 vaknade han och kl 19 stendäckade han igen. Plutten!


Jag och min älskling har ätit inbakad fläskfile med potatisgratäng. Vi har en dag i veckan då vi får äta lite godare mat. Men inget godis och ingen läsk. Det enda jag är sugen på idag är frukt.. vilken tur för mig :)


Lilleman fick förresten en så fin vårjacka igår! Tusen Tack!!! =)


Imorgon får det bli en promenad och en sväng till lekplatsen, lilleman ska få gunga lite :) Hoppas på att det är liiite mildare än vad det varit idag!




"I Don´t have time to hate people who hate me
Because i´m too busy loving people who love me"




 

Av aprilbebis - 16 januari 2013 21:49

Fantastiska dag! Hela dagen och halva kvällen har vi spenderat med våra favoriter Kicki & Casper. Även Ann och Kid var med och förgyllde några timmar.

Ja så vår dag har bestått av en massa bus, massa prat, kaffe och god mat! Tack för allt idag <3

Försökte hålla lilleman vaken på vägenhem så han kunde få välling innan han somnade. Trots att jag kittlade honom så stenslocknade han haha. Han vaknade dock till när jag bar in honom så han fick sin välling, sedan somnade han om!

I morgon bitti är det träning som gäller igen och sen får det bli en promenad med mina pojkar!
Kanske träffa faster Emma en stund. På fredag åker hon nämligen till jamaica, inte alls avis :))

Av aprilbebis - 15 januari 2013 22:23

Man blir glad av att vara omringad av människor man tycker om! :)

I morse fick vi kaffe besök 8:45 ringde Anders och frågade om han kunde svänga in på en kaffe och självklart fick han det. Alltid trevligt.

Vid 10 åkte jag och lilleman ut till Veronica, Nellie och My. Tog en pronmenad och sen blev det kaffe, tjöt och lek för barnen. Hade en riktigt trevlig för och eftermiddag hos dom.

Resten av em/kvällen har jag och lilleman spenderat hemma.

Tankarna har även varit i gbg eftersom pappa varit på mölndals sjukhus idag. Nu håller vi tummarna <3

Av aprilbebis - 14 januari 2013 21:21

Det är tråkigt med missuppfattningar och skvaller!
NEJ jag syftade inte på någon speciell. Jag skrev av mig om hur jag känner.

Sedan att det finns dom som alltid vill skapa något av allt, dom som tyvärr av någon anledning måste ta åt sig. Jaja upp till er, det är fritt att tro vad man vill såklart. Men skapa inget som inte finns är ni gulliga :)

Nu lägger jag det bakom mig, snälla gör det ni också :)
Och om det finns några frågor eller frågetecken.. Ta det med mig.
Våga stå för vad ni tycker och tänker. Annars kan ni lika gärna vara tysta.

PUSS!!

Av aprilbebis - 14 januari 2013 17:23

Hallå!
Har faktiskt börjat tycka att måndagar är ganska sköna, kan ju bero på inställning och självklart att jag fått träffa mina fina flickor och så Rasmus och Casper med såklart!

Gymmet imorse var härligt, givet. Man kan inte få någon bättre start på veckan. Ikväll blir det zumba för mig och Kicki. Dubbelträning, men vad gör det. Jag behöver förbränna lite fett bannemej :)

Undrar över en sak.. sedan när blev det bara en persons uppgift att höra av sig? Varför sitter man och gnäller och beklagar sig till folk att den och den hör inte av sig, när man själv inte hört av sig en enda gång. Då kan man själv ta det steget istället för att klaga.
Ja säger då det.
Det finns mycket man kan gnälla över, att folk gör si, dom gör inte så.. den och den prioriterar fel. Bla bla. Se dig själv i spegeln och sluta dömma andra så mycket. Det kanske finns förklaringar och anledninga tll att folk gör sina val, till hur dom prioriterar och det är inte upp till någon annan att avgöra om det är rätt eller fel.
Man får tänka åt andra hållet hela tiden. Vill man inte att någon ska prata om att man själv väljer fel osv, så prata inte om någon annan!!
Man blir bara en bitter tråkig människa av att bry sig om andras liv.

Jag ha insett vad som är viktigt för mig, vad och vilka jag prioriterar. Vilka som finns där och som vill finnas i mitt och lillemans liv. Resten struntar jag i. Det är inte värt att lägga energi på människor som inte bryr sig.
Många vänner försvinner när man skaffar barn.. men det är inte min förlust!

Av aprilbebis - 13 januari 2013 22:40

God kväll :)
Förstår inte varför helgerna går så himla fort!
Idag fick jag en riktigt lång sovmorgon av mina killar. Lilleman vaknade redan kl 7, men Jim var snäll och gick ner och busade med honom. 10:15 (!!!!) vaknade jag och kände mig något förvirrad! Haha men det var skönt att sova ut.

Fick lite besök av Daniel och Nellie. Han hade inte sett hur vi bor ännu. Veronica och My skulle följt med men lilla skruttan hade feber.

Långpromenad har vi också hunnit med, ni vet väl att det är standard vid detta laget :)

Och just det.. Svaren jag lovade. Har inte hunnit. Blir ju så med en liten plutt. Men snart snart :)

Dags för sängen, ska infinna mig på.gymmet klockan 8 imorgon bitti! :)

Av aprilbebis - 12 januari 2013 21:43

Haft en toppen lördag!

Hunnit med både långpromenad och storstädning medan lilleman sov middag! :)

Sedan har vi busat en massa och myst. Badat har vi också.


I eftermiddags kom Kevins faster Emma hit och ville träffa sin favvo kille, hon saknade honom och ville busa lite! :) Så roligt att hon är sådan med honom! :)

Även Kevins farmor och farfar kom förbi en stund!


Nu på kvällen har vi ätit fondue jag och min stora älskling. Till det hade vi sallad, potatisgratäng, vitlöksbröd och räkor! Mumma. Riktigt lyxigt. Nu ska jag passa på att kramas med min fina!

Ovido - Quiz & Flashcards